Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodite och Gud, hand i hand

Och Afroditestatyn
smälter i begagnat neon
dess färger i dissträ

Dess skördade liljor
bär avsmak
bär korset till sin brits

Höj ers nåds vita kittel

Och då sade han till er
Synda mina barn, synda

Och vid ödets brink
koagulerar allt,
dessa färjer i dissträ




Fri vers av Kristian Horn
Läst 647 gånger
Publicerad 2007-04-23 22:02



Bookmark and Share


  AndersN
Mycket abstrakt skapelse som kan ge upphov till massor av förklaringar. Du behöver dock rätta stavfelen (färjer, kitel) och
sen kanske inte återanvända ordet brink, om det inte har central betydelse för texten.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn