Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinner Du vänskap, så vårda den väl

Det finns oftast en anledning till varför
en människa reagerar som hon gör
jag utgår ifrån alla är ärliga
även jag själv vara det därför

enkelt för den som talar sanning
behöver ju inte minnas vad man sagt
det är på det som inte sägs
man istället definitivt ska ge akt

munnen kan av människan tyvärr styras
kroppsspråket är svårare att manipulera
har du blivit lurad, besviken, bedragen
och inte orkar bli ledsen något mera

inse i så fall att du lärt dig något
detta kan hjälpa dig att vidare gå
talar någon illa om dig eller sårar dig
är det dålig självförtroende det beror på

kan man inte tala väl om någon annan
bör man faktiskt alls inte tala
mycket kan man mista, men finns självkänslan kvar
då har du allt och slipper betala




Fri vers av utstött
Läst 672 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-09 02:12



Bookmark and Share


  glittertindra
så väl ordat...
2008-01-30

  Lars Granlöf
Mycket tänkvärt.
Och de där om att man inte behöver minnas då man pratar sanning, så sant som det är sagt =).
Nu innebär det iofs inte att man glömmer allt som är sanning, men en då, det ligger mycket i det.
Din syn på vänskap är en fin syn
dina vänner må skatta sig lyckliga
2007-05-09

  Havsjungfrun
Ja det är så sant så..alldeles rätt
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött