Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Hanna A med anledning av hennes 25-årsdag den 4 december 2006:


Livets festmö

Simmar i tidvatten,
med 25 år må lungorna fyllas

Kärleksbrev i flaskpost
tillskrev ömt fjär doft

Klockarkärlek
Vi hann aldrig kyssas...
Tiden svek

Sinnena instunda
Vi firar Dig
Minnena ljunga

Framme vid stranden,
din skönhet ännu hyllas




Fri vers av Mattias LTC
Läst 809 gånger
Publicerad 2007-06-12 22:11



Bookmark and Share


  Tini Tut
Jag vill ha mer av dig att lasa. Du gar rakt in i mitt hjarta.
2007-07-12

  prinscess VIP
vacker dikt och hyllning
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord