Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Johanna Ström från mig 20070214. Jag förstår inte vad som hände... ;(


Vallfärd medströms

Med en efterlängtad kyss upphörde ensamheten
Tänka sig att lycka smakar som dina läppar

Förväntan emellan fyra ögon blåa
Jag är nära dig, tårar och tårna

Med danssteg inleder vi en ny färd i takt
Aldrig förr har någon berört mig som du

Du enastående kvinna,
nu står vi två här vid ditt fönster

Vi ser ut, jag ser på dig och känner,
vi har allt att vinna




Fri vers av Mattias LTC
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord