Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

Jag öppnade min mun för att släppa in någon
som inte var jag
Men släppte ut något
som var någon annan




Fri vers av SabinaC
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SabinaC
SabinaC