Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ideén/dikten vid tolvslaget till 11 juli och så slutförde jag den idag den 12 juli (2007).


Bäst best men oönskad

jag är hungrig som en ensamvarg
jag ylar mot mångubben gjord av ost

jag spärrar upp mina luddiga fast
ändå gulliga öron, och väntar

men månskenet bedrar och till mig
säger ingen det magiska ordet:

älskling



så jag svälter ihjäl




Fri vers av Mattias LTC
Läst 861 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-12 21:53



Bookmark and Share


  Just Emotions
wow.. denna applåderas*
2007-11-28

  Pausi
haha! Mångubben gjord av ost
låter som en härlig karl

härlig text också!
2007-08-09

    Bögen
Klurig text, som kan tolkas lite olika.
... men alltför mycket kärlekshunger är inget bra raggningstips va?!
2007-07-12

  cogitoergosum
Vilken titel!
Texten sparar jag.
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord