Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var jorden rund...


En gång var jorden rund,
sen kom de
objektivitetstörstande
med sina normer och
plattityder om Gud
och gjorde den platt!




Fri vers av Torbjörn Jerlerup
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-09-05 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn Jerlerup