Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag göra?

hur ska jag göra för att få dej älska mej

hur ska jag göra för att du vill ha mej

hur ska jag göra för att du ska bry dej

hur ska jag göra när blixten träffar mig

och jag får veta att du inte är där?

va ska jag gör för att få dej lyssna

vad ska jag göra när allt är över?

förlåt är nog det svåraste ordet..




Fri vers av Kim2
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-04-17 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim2
Kim2