Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs mest på stundens känslor.


Konstiperande

En känsla av
Att verkligheten filtreras
genom en uråldrig
monokrom
tv-apparat

En känsla av
att allt är bundet till pentameter
Mina egna fötter
känns mer avlägsna
än versens

Kontrast
Jag behöver
kontrast, men min tv är för gammal
Ge mig
kontrastmedel
Även om röntgenplåtar
aldrig
kan fånga det jag letar efter




Fri vers av oKult
Läst 565 gånger
Publicerad 2007-10-13 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oKult
oKult