Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna Ögon

~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~
I natt ska mina ögon vara
öppna medans jag sover
För annars kanske jag missar
att se det jag drömmer
~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~¨~




Övriga genrer av EvaSkoog
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-04-28 11:05



Bookmark and Share


  Knas_
fint.
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

EvaSkoog
EvaSkoog