Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att jag har fel

sagta sög jag ut din vilja
och jag vet inte varför
men jag tror jag törstar efter mer

jag tror vi är som magneter
vi är nog fast i varandras trassel

snälla säg att jag har fel
jag vill inte förstöra dig mer

att se dina ögon river i min själ
att känna dina tårar får mig att falla
att känna din sorgsna sida får mig att dö

endå begär jag efter mer?




Fri vers av cold_
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-05-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cold_
cold_