Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en rap text... så strukturen lyder rappens regler...


Oskrivna tankar

känslor som sprider sig genom kroppen
har svårigheter att veta om jag e vaken eller går i sömnen
allt men finnas men kan försvinna lika snabbt
det bästa att man står i sin vakt
allt som e onormalt tycks hota vår existens
så vi dödar det eller försöker bevisa deras oklokhet
makt o pengar kan påverka eller förändra
fan vi kan till och med bestäma vårt öde
om jag vill bli vacker eller senarelägga egna döden vilket liv
snälla jag tror säkert att gud e besviken på hans största uppfining
han gav oss så stor vissdom
att vi trottsa honom och hans rikedom
det blev vår dom
om du frågar dig själv o svara ärligt
va harru gjort för moderjord förutom ngt miljöfarligt?




Fri vers av Michell
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-05-05 02:35



Bookmark and Share


  Dagg
Eller hur, mitt i prick! Slutklämmen var skitbra!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Michell
Michell