Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN EVIGA VÄNTAN

dag för dag
timme för timme
minut för minut


väntade hon
på sitt livs stora kärlek


men när den knackade på
öppnade hon och sa:


-jasså är det bara du?




Fri vers av smurfelinan
Läst 627 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-03 00:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Hon såg inte det fina fantastiska, för det fanns för nära..
2007-12-03

  Åsa Gustavsson VIP
full träff
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

smurfelinan