Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svit III av III


godheten

 

tar liten plats

rymmer stort




Fri vers av aftermath
Läst 459 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-25 23:49



Bookmark and Share


  glittertindra
så är det...
2007-12-30

  Maria Zena Viklund
så sant och så vackert!
2007-12-28

  Laijza
Liten saga i raderna två, fint
2007-12-27

  Lilla My* VIP
Förbaskat bra skrivet!!
O ändå ryms den inte hos alla...
2007-12-26

    ej medlem längre
Underbara bilder... Flera med texter som jag bolstrar in mig i. Känslan finns hos alla och jag kommenterar ingen, mer än att jag säger att de fäller mig ordlöst. Jag tror du är en god man.
2007-12-26

  Lena Krantz VIP
Mmmm härligt, man blir nästan lite tårögd faktiskt!
2007-12-26

  Lena Renman
Helt underbart! Bokmärker.


Lena
2007-12-26

  Antropofagen
Trean, den koncia. Mjuk och följsam ändå!
2007-12-26

  Ulf Lagerholm
denna lilla kloka sak, direkt sprungen ur det kollektiva medvetandet, dubbas härmed till officiellt svenskt ordspråk -

besides -

fan vilka läckra bilder du öser över oss, jag har känslan av att det är ditt finger som utlöste slutaren i de flesta fallen -
2007-12-26

  DanSan
********************

Så sanna ord som
du serverar vännen . . .
Fullt och rakt ut till oss
som läsare och betraktare!

Kramen, Dan

********************
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

aftermath
aftermath

Mina favoriter
i omlopp