Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kortare dikt från en novell jag arbetar på.


Livsgnistan har dött

Författa ej tanken som gör dig dyster, den saknar lyster.
Glöm mig, käraste bror och syster ...

Förställ mig som trött, livsgnistan har dött.
Mot andra vidder, livet kanske ånyo fött.

Förlåt det ej. Jag for, pågrund av det jag tror.
Glöm mig, käraste far och mor ...
Begrav av mig minnet, bevara det inte i sinnet ...




Fri vers av Unstable
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det blir inte lätt,att glömma allt man har kärt
räkna dina guldkorn i livet
2008-02-16

  Michaela Dutius
Vacker men oerhört sorglig
2008-01-06

  Noomie
Jag vet inte om det här är så som du själv känner eller om det bara är något du skrev. Men jag vet hur det känns att tappa livsgnistan, men plötsligt står den där igen.

take care.
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Unstable