Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden slocknat

\"Där förut brann en mäktig eld
finns bara aska kvar, kall
och död som höstens falna glöd,
som en isande vind över fruset hav

Sinnet är tomt, Ja ödsligt rentav
Ingen passion - Inget tänk - Inga Krav
Sårad och kränkt, in i själen ett sår
Sorgsen som få, slagen, besegrad till slut

Vem släckte, Vem kvävde
lågan som brann, Frågan
som hängde obesvarad i det
oändliga universum,obegränsad
av tiden, som ej ändå fanns till slut..\"




Övriga genrer av Stigfinnaren
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-29 17:20



Bookmark and Share


  aol
en fin dikt tiden har människan hittat på starka rader som berör en
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stigfinnaren
Stigfinnaren