Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hill

Hill!

Jag kände ditt namn,
en stark sol
eller en brännskada
som aldrig läker,
och lyssnade jag med
stenen mot mitt öra,
hörde jag din röst
från kryptan

men orden spelar ingen roll

Och skjöljde jag mitt ansikte
vid Luc-sur-mer
eller i klara
morgonkällans
djup
Så var det Hill,
Hill jag drack,
Hill jag fattade
när solen steg
och
hamrade,
hamrade
dagen vid
mitt hjärta

-Såg du bocken rusa
i dalen,
och kroppen spänd
i en båge?
I det språnget,
tidlös energi
Hill,
och det mörka
skogsropet
ekar
Hill, Hill!

som tider i mig
eoner

Hill,
Hill




Fri vers av katharsis
Läst 557 gånger
Publicerad 2008-02-08 12:47



Bookmark and Share


  Smultris
hamnar lite i ett fantasilandskap när jag läser denna text...
fortfarande har jag inte kollat upp nåt om hill men jag antar att jag bör göra det nu...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

katharsis
katharsis