Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett öppet hav


Sinnet är
som ett
öppet hav
där vågorna
går

det frågar inte
var eller när
de möter
kusten

det vet inte
när eller hur
vindarna går
eller stormen
slår

Sinnet är
som ett
öppet hav

naken
ständigt levande
skådad av
himlen

men okänd
under ytan




Fri vers av My Passion
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint och också väldigt sant.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

My Passion
My Passion