Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag kanske läst lite för mycket av Bodils verk... :) Nejdå, hon skriver bra, roligt och med glimten i ögat. ;) Det försöker jag göra nu:


Where is the love?

När jag hörde ovannämnda låt så fick
det mig att börja reflektera över
dess budskap; jag praktiserade på
kommunens bibliotek en tid och trivdes,
men jag hörde aldrig någon besökare
fråga efter Ananga Ranga eller Kama Sutra...?




Övriga genrer av Mattias LTC
Läst 644 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord