Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tävlingar på poeter.se



 

För att möjliggöra tävlingar på poeter.se finns nu funktionen att märka en text som ett tävlingsbidrag.

Funktionen finner du under "Mer kul om min text - Tävling" - Se ovan bild.¨

Mvh
Redaktionen, poeter.se




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1206 gånger
Publicerad 2008-09-10 19:22



Bookmark and Share


  Havsbris
håller med princess,

fy fasiken, vad bra att
ni fixade detta, var så
jobbit!!!

TACK ;o) från hjärtat,
vilken lättnad ;o)
2008-09-10

  prinscess VIP
det märktes
men vad bra att det är åtgärdat nu
2008-09-10
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent