Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett vanligt infall


10-kilosloppet

komplicerad start
krokben och fallgropar
olycklig kärlek
trassel
separationssvängen

vilse eller ej?
högvarv
ingen support
hjärnan på stand by
ambitionssvängen

fortsätter med en fraktur utan att ens märka det,
behandla dig själv så som du behandlar andra
var det ingen som lärde mig
uppvaknande
självkännedomsbacken

behöver bryta loppet
hoppa av
men nu har jag börjat bli rädd.
det var det jag glömde att träna på,
var är nödbromsen?

ingen måltid,
målet har flyttats
måste man gå hela vägen tillbaka?
snälla, jag behöver en coach
eller åtminstone ett schysst lag.




Fri vers av marjalilith
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-08-08 20:07



Bookmark and Share


  Johan Sundström
Åren flyger iväg med styckena. Coach för en annan människas liv - hisnande men vacker tanke. Och jag tror nödbromsen är inbyggd.
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

marjalilith