Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete.


Jag ska skrika till alla jag älskar att jag hatar dom,
och jag ska be hela världen att dra åt helvete.
Jag ska kasta allt jag har så långt åt helvete som det går.

Och sen..
sen..
sen vad ?




Fri vers av TheWhiteRaven
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheWhiteRaven