Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då när det kittlar mellan tårna....


Ut ur sina skal

Det vibrerar

i mina ytterkanter.

upp ur det kompakta.

 

I det nya, nu ljusa

klättrar

ut ur sina skal

blad för blad

en sällsynt växt

uppåt

slingrande

   blommande



Fri vers av Jastproject
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 19:18



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert med det som växer, ser det framför mig.
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject