Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett steg ut...en text som har fått lite nya referenser.

Hittade den mellan två blad, ibland de andra som har

sprungit sin egen väg och har hittat hem.




Väntar det oväntade

Ett steg ut på trappan

nedför och in

i mellanrummet

ut från de vilande

ut mot det nya

mellanrummet

runt om, runt de gränsen

du bär på

väntar det oväntade

där bakom horisonten.

Du, vilande i de väntande

hänger de vaksamma

kring dig

hänger där de oroliga inte får plats.

Ett galler av pelare

styr om de vindar

de skarpa som strimlar dina ord

sorterar in dem

i palatset olika rum

håller i och delar ut

placerar de där de inte kan störa varandra .

Mot det fria

bevakande

hängande

tittar vi ut

går balansgång på horisonten.

 




Fri vers av Jastproject
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject