Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toalett

Jag är ett avlopp
till mig kommer all skit
ur mig kommer ännu mer
det är vad du säger till mig
Det är vad du vill mig
Det är allt jag kan
Det var du som lade rören
du som gav mig första lasset
Du som klippte sönder min själ
Jag vill vara en fågel
Jag är ett avlopp




Fri vers av antagonist
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-09-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antagonist