Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag för länge sen. Hmm...


Om Gud fanns...

Om Gud fanns
skulle skulden va hans
Att mitt hem är ett bås
att det överallt sitter lås
Att jag ej så som förr
själv kan öppna min dörr
för jag omges av murar
Men vem är det jag lurar
För plötsligt jag minns
att Gud inte finns




Fri vers av Matsmannen
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 22:47



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Rim och bunden meter ger en viss gammaldags lyster åt en dikt. Ger skön stämning - trots sorgligt innehåll! Gud lyser ofta - med sin frånvaro.

/ A
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Matsmannen