Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna limerick skrev jag som en insändare för att besvara en annan insändare som var i form av en dikt som kritiserade ett av stadens konstverk(en Staty som heter/kallas Filosofen).


Limerick

En bakåtsträvande dam från Arboga
Skrev en insändardikt för att såga
Ett konstverk i bly
Som får henne att fly
Och kräkas xenofobi i en smakfråga




Fri vers av Valpskott
Läst 388 gånger
Publicerad 2009-04-13 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valpskott
Valpskott