Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vägen ner


när jag faller
ser jag inte färgen på
vinden genom stenen
och rädslan för dig
gör mig blind
för det som är vackert


handen vännen
sträck ut handen
och jag når dig aldrig
för något är förstört
något är ristat i muren
i hjärtan
och regnet sköljer bara
rent ytan


solen och månen slocknar
för varje år av hopp


nåt är ristat i stenen
i vinden




Fri vers av Sländan
Läst 550 gånger
Publicerad 2009-04-13 22:12



Bookmark and Share


  "Dempa"
"nåt är ristat i stenen
i vinden"

VACKERT!
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan