Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag för länge sedan. Skulle vilja påstå att min skrivartalang har utvecklats ganska mycket sen dess. Men jag gillar den här ändå på något vis.


En bön

Ära till Guds lamm.
Herre, jag vet att du är sann.

Far, snälla, stärk min tro.
Låt mig kunna gå i ro.

Jag vill ju kunna känna dig.
Jag vill veta att du älskar mig.

Omslut mig i evighet.
Jag ber dig, lär mig allt du vet.

Du är värd mer än allt.
Far, gör mitt hjärta varmt.




Fri vers av Craxyknas
Läst 395 gånger
Publicerad 2009-04-16 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Craxyknas