Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje

när solskenet fyller upp
inifrån
värmer allt som är du
gör ett solskensleende
inget moln kan påverka
varm glädje




Fri vers av glittertindra
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-04-22 17:33



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbart att värmas upp utifrån och in och känna att det stannar... oavsett om solen skuggas av moln
2009-04-22

  Mr Lindemann VIP
värmer allt som är du
gör ett solskensleende
inget moln kan påverka
varm glädje


Värmer in i ett leende
som kan var du i ett nu

tussar av moln när
längtan tider
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra