Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om att älska



jag vädjade
att han älskar
en kvinna
för kärlek
är inte delbar
jag vädjade
för nästa och för nuvarande
att han skulle ta ställning
för sig själv och den kvinna som älskar
för kärleks skull
inte för min skull
bara för att det skulle bli rätt
rätt i kärlek
för att tillåta den
öppet
för att två människor får
växa tillsammans
helhjärtat
för halvhjärtat
blir kärlekslöst
och att leva utan kärlek
är ingen värd
alla behöver vi helhjärtad kärlek
älska och bli älskad
det är då
vi går framåt





Fri vers av glittertindra
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra