Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samspelet


när trygghet finns där

kommer lekfullhet inpå

som en varm, glad kram




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-29 13:54



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en stilla längtan om att mötas in på den andres närhet
får vi änglavingar i att flyga in i träffen med den som för
oss är den som gör oss hel med sin närvaro
av sitt väsen
2009-05-30

  Vind
"Jooo" (på min finaste norrländska),
det är nog en av grundförutsättningarna.
Skön slutrad.
2009-04-30

  blaite
Kort och bra..Blaite
2009-04-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just precis
det hörs att
Du är expertis
ingen alls novis!
Gott glatt budskap!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra