Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning


När hon dansar

mamma
jag har sett dig dansa längs tydliga klyftor medans allt som en bländning reflekteras och förändras i regnet,
mamma
under sommaren är himlen så förvirrande dess stora vita får mitt blå att verka större men,
mamma
med dig verkar havets stora azurblå tryggare nästan som en damm,
mamma
Detta stora allting, tusentals fåglar och rostiga hus men
mamma
du har gjort mig trygg för
mamma
när jag ser dig dansa längst tydliga klyftor då har du lärt mig,
mamma
jag kommer också kunna dansa som dig, lika vilt,
Mamma
Tack för att du lärt mig dansa!



Och grattis på mors dag mamma = ”yrre”




Fri vers av Fr!da
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-31 14:14



Bookmark and Share


  yta
Åh så vacker!!
2010-06-20

  Yrre VIP
Å så fin frida!!!!
Tack så mycket och du vet väl om hur mycket jag älskar dig?!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fr!da

Senast publicerade
När hon dansar
Boken
* Se alla