Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna.

Som om de aldrig
flög

ligger de trampade
under andras fötter

Utan ansikte och
utan namn

De som skulle gömmas
fanns igen och
befolkades

Men ingen såg

Ingen hörde dem
tala och
andetagen

smög sin väg
genom natten

De smet från mina händer
och jag såg dem aldrig igen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 21:05



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
detta känns igen och berör
drömmarna som aldrig flög
fint tecknat med orden
men jag hoppas dina får
ett andra liv,
återuppstå i ny form
2009-06-15

  Sturesdotter
det kommer nya till människor som kan ta emot drömmar..såna som du...
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP