Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsenhet

när telefonsamtalet
i sig självt
tar mer energi
än det vänliga budskapet
när tröttheten
tar över
för att orden är för många
när hjärnan inte klarar att sortera
när man ber andra att inte prata så länge
så slutar det alltsom oftast med att samtalet avslutas med förtvivlad gråt
för att den som ringde bara vill så väl
men inte tillräckligt väl
för att lyssna på det jag säger...




Fri vers av glittertindra
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-06 14:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nummerpresentatör är livsviktig när det gäller att freda sig från energitjuvar. Det bästa är att aldrig inlåta sig i samtal med dem. Det är min erfarenhet i alla fall. Tiden är så kort och dyrbar att vi måste lära oss att sätta gränser och prioritera.
Applåd!
2009-07-20

    tramp
vissa borde ha en sekretessknapp inopererad i truten

.-)
2009-07-08

  SurtantZ
Ljudlös, avvisaknapp.. Dra ur jacket.. Gömma bakom orkaintejustnu gardinen.. Det är skönt
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra