Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
obändigt levande


önskar

hett och innerligt

vill mer än vad som är sans

väntar hopplafylld




Bunden vers (Haiku) av glittertindra
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-05 00:46



Bookmark and Share


  karenina VIP
hopplafylld... sånt gillar jag!! ;-)
2009-10-06

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-10-05

  Caprice! VIP
Det ordet "stjäl" jag genast för framtida behov. Hopplafylld, alltså. ;-)
Väntan är ofta ett tveeggat svärd men här är det bara härligt. Mysig kortis!
2009-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja en önskan
som är solklar
gott ordförråd
Du har...
2009-10-05

  peter markurth
orden är speciella, de leker
2009-10-05

  Vind
Hopplafylld är ett kul ord... med mer hetta i sig än man kanske kan ana?! :) Tjusig 5-7-5'are.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra