Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svininfluensan på nyheterna

En kvarts promenad från mitt hem, på min gamla högstadieskola finns det 160 elever som insjuknat. Tror det är första gången i mitt liv jag ögonblickligen önskat mig en spruta när jag sett nyheterna. Sväljer och försöker koncentrera mig på vad de säger om Nobelpriset i litteratur istället.




Övriga genrer av glittertindra
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 16:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
och ändå... fler avlider av multiresistenta bakterier... men vem undviker av solidaritet en antibiotikakur "för säkerhets skull"...
Jag menar inte att vi ska låta bli att bry oss, men kanske att vi skulle få lite perspektiv.
2009-10-10

    sunnanvind
Ja, visst är det hemskt! En av mina vänner ligger på sjukhus sedan i förra veckan..han är mycket dålig, (fullt frisk innan)
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra