Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÄMLING!!

Främling har du alltid varit

Främling är du nu

Främling ändå kommer du dö

vilket främmande liv lever man i!

I ett främmande liv lever du i




Fri vers av MALVAA
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-30 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA