Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Version


Du säger att du bryr dig,
bryr dig om mig, men hur ska jag veta?

Jag vet att du inte känner mig, eller känner mig nog.
Vem känner mig?
Knappt jag själv vågar erkänna mig för omvärlden.

Vet att du önskar mig väl, men vilken version?
Mig, som du vet om? Mig, som dem vet om?
Eller JAG, som bara jag vet… känner till åtminstone.




Skapa | Skriva av Talia
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talia