Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålnätter

en del gräver efter sanningar som aldrig vädrats ut
andra jagar turen i livshjulets tickande minut
marmortunga hjärtan fyllda av svek
matar änderna där i viken
när spegelbilden stirrat sig blek

det blev aldrig så som vi planerat
eller tänkt att det skulle bli
du vänjer dig snart vid tanken
då själen svävar tyngdlös fri
så jag övar mig på att se det ingen annan ser
när alla andra sagt sitt så säger tystnaden
oändligt mycket mer




Fri vers av (JB)
Läst 66 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-04-30 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)