Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Trevlig Valborg önskas !

Vill önska en fin Valborg till er alla.

Nu ska eken skalla,
utav envar och alla.

Gnistorna falla.
ska vi detta palla.
Jodå, kom nu, jalla jalla.

Nu ska vi en glad melodi tralla.
till min älskade mamma och syster .
som va mitt hjärtas "kalla".




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 09:49



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Glad Valborg tillönskas dig också:-) Vi får minnas våra nära och kära när eldsflamman och vårsångerna stiger mot himlen<3
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP