Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärtat

Det var inte
länge sedan
som jag fick
hjärtat i tusen
bitar

Mitt hjärta är nu
ett brustet hjärta som
inte kan göra något
och min kropp är
så svag att jag
knappt kan visa hur
stark jag är

Mitt brustna hjärta
är nog
på väg att
falla ner genom
ännu fler tusen bitar

Dessa tusen bitar
blir tyngre
för varje minut
som går och
jag vet inte hur
många tusen bitar jag
orkar ta längre




Fri vers av Sara19
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-30 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara19