Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmörkelsen

Du såg på mig och
jag skämdes för vad
jag såg i din blick.
Och aldrig förr har
jag velat säga så mycket
men sagt så lite.

Du tittade bort och
din frånvaro brände hål
i hela mig.
Och aldrig förr har jag känt så mycket
men förblivit så tyst.




Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-30 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP