Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gator av guld

Å dessa stränder
med gator av guld
och fönster mot vattnet
Här går jag steg för steg
mot ingenting, jag bara är
Och allt är här.




Fri vers av Svante Källström
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-30 10:23



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Att hitta närvaron är guld värt!
2024-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Svante Källström
Svante Källström