Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av sol doftande minnen


gryende gräs 

under fjolårs


trätrappan under

små flis som knappt känns


svävande humlor

sticks de eller bränns


det gör ingenting

ingenting gör det


anemone nemorosa

bara ni blommar mig








Fri vers av Poesia VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-30 11:29



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kanske blomning av en blivande äng av vitsippor. Minnen som berör ett antal sinnen.
2024-05-01

  Fjellhuldra VIP
Åh vilken fin vårdikt.
Du känner humlornas aktivitet
En äkta känsla vi är lite närmare sommaren.
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP