Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du drömmer aldrig, för du sover knappt

Trippar ljudlöst på spårets kalla metall
Vinterkylan biter sig fast i nacken
Hårstrån i munnen, järnsmak

Värmen sprids runt höfterna
Runt de tunna, frusna höfterna
Som ett värmeljus i ett rum av mörker

Klena, bräckliga fingrar tränger sig igenom
Genom eufori, fruktan och glimtar av hopp
Håller om, håller nära

Silkesläppar mot sidenhals
Som en stilla storm inombords, tappar andan
Marken skakar och balansen förloras




Fri vers av infiniteternity
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 00:01



Bookmark and Share


  mLite
Väldigt bra! Snyggt uppmålat, mystiskt, intresseväckande, laddat.
2009-11-11

  Desert dust
"Trippar ljudlöst på spårets kalla metall
Vinterkylan biter sig fast i nacken
Hårstrån i munnen, järnsmak"

"Värmen sprids runt höfterna
Runt de tunna, frusna höfterna"

"Som en stilla storm inombords, tappar andan
Marken skakar och balansen förloras"

- Fantastiskt vackert.
2009-10-18

  stenen/ Yv Ericsson
Detta blir MVG!
Mycket bra bilder.
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity