Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andnöd

jag vill känna hur värmen
från din hud
tränger in i mig

långt in i mig
tills jag tappar andan




Fri vers av infiniteternity
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-28 11:35



Bookmark and Share


  Mow Dean
avskalad.
primitiv.
kraftfull.
2013-06-05

  PPQ
faktiskt en a de bästa texter jag läst på poeter å länge:D
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

infiniteternity
infiniteternity