Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgörande av mörkrets makter

Försvinn ni väsen som dväljs i mörkret
Ni mina plågande tankar
Jag skall betvinga er
Med psykofarmaka
och lite sömn




Fri vers av Danic
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-09 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic