Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå.




Som ett höstdike.

Din röst är mycket djup och
dina andetag mycket korta.

Jag har väntat dig och jag såg dig komma

när regnet välde in.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-09 22:50



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Ja-..

där kan jag vara!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP