Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


tankar/ur liv

 

 

Om en kväll frågar en morgon

varthän drömmar gå

ville hon vara tankarna som

 

dagen vilar uppå.

 

kanske är det kvällningen bilder

som skapar en palett

eller vidunderlighetens

strömmar sinnet sett.

 

jag vet inget om det men

ikväll var senkvällen ljuv

och jag tänker att nattens drömmar

kan födas därutur.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-05 22:43



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin och spröd! Tycker om!
2024-06-12

  Max Poisé VIP
Vi är aldrig så levande som när vi fångar stunden. Just för förevigas dofter, vyer och känslor!
2024-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP